fredag 25 januari 2008

Snart är det..


..dax för semlor!

Hur äter du dem?


Jag gillar hetvägg, ja alltså semla i tallrik med varm mjölk!

Mums!

5 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Jag har gjort ett experiment. På fettisdagen förra året så köpte en arbetskompis 2 semlor i en sån där förpackning från nån matvaruaffär, du vet. Jag har sparat den.

Jag kan lova att du inte ser att dom strax är 1 år gamla. Snacka om kemikalier.

Så jag talade om för henne, som är amerikanska, att never ever köpa sånt skit.

Ska vara direkt från bagaren!

✿Ewa sa...

Mona; suuuper äckligt!! Har inget hänt med dom?? Ser dom likadana ut?!!

Förr var jag så himla duktig (!) och gjorde semlor från deg till-färdig semla själv för barnens skull å så för min egen så klart, för då kunde jag trycka i så mycket mandelmassa som helst ;). Endast en tunn tunn vägg av bulle.

Numera köper jag, men bara "riktiga" från bageriet. Det ska inte vara nått smäck! Utan äkta vara!

Anonym sa...

ica maxi är faktiskt goda!
Men mina är bäst jag bakar dom 1 gång pr år på jobbet!
Får så mycket berömm så jag undrar om jag sak ta betalt nesta gång hahah

Elisabeth sa...

Du får så väldigt gärna "svamla på" borta hos mig... för du "svamlar" så himla vackert och tänkvärt!

Semlor... då tänker jag bara på SE. Alltid, i livet förut, så var det hans stora favoriter...! Nu är allt som är sött hans favoriter..

Varm kram...alltid!

en av tre flickor sa...

Men ååå ... jag gillar inte semlor ju ... och OM jag ska köpa så måste det bli direkt från bagaren. Mitt stamkondis (numera ... ja jag är stammis ... dom vet tom vad jag vill ha!! I love it :)) har fått höga betyg i semmeltest OCH dom har semlor utan mandelmassa. DET är i så fall godast ;) Och då äter man locket först. Sen vet jag inte ;)