Nu är det bestämt vad vi ska göra för mat till Ny År. Tidigare år har vi gjort allt till kvällens festmiddag. Det är kul, men i år så bestämde vi oss för att dela upp allt mellan oss. Vi blir åtta personer och vi vet ännu inte vad de andra ska göra.
Vi bjuder på välkomst champagne, huvudrätt med vin och nyårsskål till tolv slaget. Två av våra gäster gör tilltugg till välkomst champagnen och tolvslags mums! Två gör förrätten och två efterrätten, kan det bli bättre?
Eftersom jag inte tror att någon av gästerna läser här det vore ju annars ett ypperligt tillfälle för er att ge er till känna här och nu, så ska jag avslöja vad vi har planerat.
Precis som Ny År 2007 så anlitar vi Tre tjejer i köket som är lätta att inspireras av.
Efter förrätten som vi inte vet något om så bjuder vi på en Granité som jag precis har ställt in i frysen, den ska fräscha upp smaklökarna innan huvudrätten som är Citron och pepparstekt oxfilé, till detta ett gott rött vin.
Det låter riktigt gott tycker jag!
2 kommentarer:
mums ;)
Monica; Ja, det låter riktigt gott:)
E
Skicka en kommentar